whatsapp

Over Ons


We blijven de dromen van onze gewaardeerde klanten realiseren met onze ervaring en ervaring van 21 jaar in de drukkerij die we in 1996 als klein bedrijf begonnen hebben. Door gebruik te maken van de technologie van de dag maken we allerlei reclame, promoties, uitnodigingen en soortgelijke verzoeken in het ontwerpfase in de richting van uw wensen en verlangens. Om snel en efficiënt te kunnen reageren op uw eisen, houden we klanttevredenheid bovenaan elke afdeling door het begrip van de dienstverlening te houden met voortdurend verse technologieën. We hebben een nieuwe aanvulling toegevoegd aan de innovaties die we in ons vakgebied hebben uitgevoerd als de regionale dealer voor België, Nederland en Frankrijk, het Sedef Cards merk dat de reputatie van klanten in het Midden-Oosten en Europa heeft bereikt. Wij zijn trots om onze rijke uitnodigingsportefeuille voor diverse evenementen aan te bieden, met name bruiloften in dit kader. Daarnaast blijven wij een betrouwbare oplossingspartner met de originele ontwerpen die wij aanbieden op het gebied van reclame en reclame in de commerciële activiteiten van onze klanten met professioneel werkend begrip. Als Mosaic PrintHouse bieden we met Cardcolic op het gebied van trouwuitnodigingen . Wij zijn vereerd om onze gewaardeerde klanten te dienen en hun geluk te delen.

 

PRINTCOLIC voorwaarden:
- De kaarten kunnen online besteld worden via onze website, Whatsapp of via onze Facebook- pagina (messenger).
- Onze klanten zijn altijd welkom op onze hoofdkantoor om al onze producten te bezichtigen terwijl ze kunnen genieten van onze koffie.
- De bestelling kan enkel worden geaccepteerd indien de betaling volledig is verricht.
- De kaarten kunnen online enkel besteld worden vanaf minimum hoeveelheden. 
- De productie / levertermijn kan maximaal tot 2-3 weken duren.
- De kleur van de tekst en de kaarten zelf kunnen tot 5% afwijken van het voorbeeldfoto.
- Tijdens de bedrukking kunnen 7% van de aantal bestelde kaarten gedeformeerd geraken. Deze zullen worden vervangen door nieuwe kaarten met opnieuw een termijn van 2-3 weken.

- De originele ontwerpen in pdf bestanden worden onder geen enkele omstandigheden vrijgegeven aan de klanten. 
- Onze klanten kunnen ons ook telefonisch bereiken, enkel tijdens de openingsuren.


© 2016 Printcolic. All Rights Reserved.